Căutare
Autentificare Înregistrare

Termeni și condiții la Primabet

La Prima bet, luăm în serios responsabilitatea noastră de a oferi o experiență de pariere online sigură și plăcută. Prin urmare, am dezvoltat un set cuprinzător de Termeni și Condiții care guvernează utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre. Este important să citiți și să înțelegeți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru.

Înregistrare și informații de cont

Când vă înregistrați un cont la Primabet Sports Betting, sunteți de acord să furnizați informații precise și complete despre dumneavoastră. Sunteți responsabil de menținerea confidențialității informațiilor de cont, inclusiv numele de utilizator și parola. Sunteți de acord să ne notificați imediat dacă bănuiți orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

Eligibilitate și verificare a vârstei

Pentru a utiliza serviciile noastre, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să fiți major conform legilor din jurisdicția dumneavoastră pentru a participa la pariurile online. Putem solicita dovada vârstei și a identității pentru a verifica eligibilitatea dumneavoastră de a utiliza serviciile noastre.

Activități interzise

Sunteți de acord să nu desfășurați nicio activitate interzisă pe site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la:

Utilizarea serviciilor noastre pentru orice activitate ilegală sau frauduloasă

Desfășurarea unui comportament abuziv, amenințător sau hărțuitor față de personalul nostru sau de alți utilizatori ai site-ului nostru Manipularea site-ului sau sistemelor noastre sau încercarea de a accesa sistemele noastre fără autorizație Utilizarea uneltelor sau software-ului automate pentru a accesa sau interacționa cu site-ul nostru Partajarea informațiilor contului cu oricine sau permiterea oricui altcuiva să utilizeze contul dumneavoastră

Depozite și retrageri

Oferim o varietate de metode de plată pentru depunerea fondurilor în contul dumneavoastră și pentru retragerea câștigurilor. Putem solicita informații sau documente suplimentare pentru a procesa tranzacțiile dumneavoastră și ne rezervăm dreptul de a limita sau refuza orice tranzacție la discreția noastră.

Reguli și politici de pariere

Oferim o varietate de opțiuni de pariere pentru evenimente sportive și alte piețe. Este responsabilitatea dumneavoastră să citiți și să înțelegeți regulile și politicile noastre de pariere înainte de a plasa orice pariu.

Jocul responsabil

Ne-am angajat să promovăm jocul responsabil și oferim o gamă de instrumente și resurse pentru a vă ajuta să vă gestionați activitatea de pariere. Dacă credeți că aveți o problemă de jocuri de noroc, vă încurajăm să solicitați ajutor de la o organizație profesională.

Întrerupere și suspendare

Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe sau suspenda contul în orice moment, pentru orice motiv, inclusiv dar fără a se limita la încălcarea Termenilor și condițiilor noastre sau suspiciunea de activitate frauduloasă.

Proprietate intelectuală

Toate conținuturile de pe site-ul nostru, inclusiv dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri și imagini, sunt proprietatea Primabet Sports Betting sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

Declinarea garanțiilor și limitarea răspunderii

Nu facem nicio garanție sau reprezentare cu privire la exactitatea sau fiabilitatea site-ului nostru sau serviciilor noastre, și ne declinăm orice răspundere pentru orice daune rezultate din utilizarea site-ului nostru sau serviciilor noastre.

Legislație și jurisdicție aplicabilă

Acești Termeni și condiții sunt guvernați de legile României, iar orice dispute care decurg din utilizarea site-ului nostru sau serviciilor noastre vor fi rezolvate în instanțele din România.

Prin utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre, sunteți de acord să fiți supus Termenilor și condițiilor noastre. Putem actualiza sau revizui acești Termeni și condiții din când în când, și vă vom notifica cu privire la orice modificări. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți și să înțelegeți aceste modificări.

 

Furnizori