Căutare
Autentificare Înregistrare

Primabet Versiune mobilă Pariuri și App

Un mare avantaj de a juca pe desktop este confortul de a juca pe un ecran mai mare, deoarece furnizorii de regulă afișează mai multe elemente pe acesta. Însă, acest lucru devine depășit, căci există aplicație specială pentru mobil unde apar toate acestea. Posibilitatea de a juca oriunde, în orice situație sunt alte câteva dintre avantajele de a juca pe mobil. Având în mână un mobil, puteți plasa pariuri cu ușurință de oriunde. Nu e nevoie să intrați între patru pereți sau să stați în fața calculatorului — ceea ce face tot procesul foarte convenabil la Prima bet.Primabet app

În afară de jocuri, Primabet app are o mulțime de alte funcții. Versiunea mobilă e exact ca și versiunea desktop. Toate funcțiile de pe varianta desktop sunt accesibile și pe aplicația mobilă. Așadar, pregătiți-vă telefoanele mobile în timp ce studiem funcțiile aplicației.

Plasarea Pariurilor pe Aplicația Mobilă Primabet

A juca pe mobil a devenit o normă pentru mai mulți pariori, deoarece a descărca și instala o aplicație pe telefon, e ușor ca bună ziua. După care, puteți trece la plasat pariuri fără a fi nevoiți să cărați un calculator peste tot cu voi. Aplicația mobilă Primabet este special concepută pentru confortul utilizatorilor. Acum, pariorii se pot baza pe această aplicație pentru a plasa pariuri de oriunde.

Toate funcțiile disponibile pe versiunea desktop pot fi efectuate pe aplicația mobilă. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei HTML5, care permite ca astfel de operațiuni să fie posibile pe browserele telefoanelor, fără a fi nevoie de a instala sau descărca aplicația sau vreun software adițional.

Acum aveți ocazia să vă bucurați de orice joc de noroc sportiv pe aplicația Prima bet. De îndată ce vă conectați după ce vă înregistrați, aveți acces la mii de opțiuni de pariere atât pentru evenimentele live, cât și pentru cele pre-meci. Platforma cuprinde toate turneele majore, a peste o sută cincizeci de categorii.

 • Fotbal: Jucătorii pot paria pe unele dintre cele mai populare ligi și turnee de fotbal. Liga Campionilor, Europa League, Premier League, LaLiga spaniolă, Bundesliga germană și multe altele. Ca de obicei la fotbal, în afară de rezultatul final al meciului, jucătorii pot paria pe statistica echipei și pe jucători.
 • Tenis: La secțiunea tenis din aplicația mobilă, se includ toate turneele majore de Grand Slam. De asemenea, se poate paria pe jocuri comerciale și meciuri demonstrative.
 • Baschet: Cele mai populare evenimente din lumea baschetului — NBA, Euroliga, Super Liga și multe altele disponibile pentru a paria pe ele și a câștiga bani reali sau cripto.
 • Sporturi electronice: Pe lângă pariuri sportive online, jucătorii se pot bucura și de o serie de jocuri virtuale pe care pot paria, cum ar fi; CS:GO, Valorant, DOTA2, Starcraft II, FIFA și multe altele.
 • Altele: De asemenea, sunt peste 30 de alte sporturi din care puteți alege. Unele dintre cele mai populare sunt; Sporturi de iarnă, Baseball, F1, Hochei, Volei, Tenis de masă și multe altele.

Cum de folosit de aplicația Prima Bet

La fel ca și pe calculator, pariorii pot plasa pariuri pe mobil. Toate lucrurile care pot fi făcute la calculator sunt posibile și pe versiunea mobilă. Versiunea mobilă Primabet este unul dintre cele mai reușite produse disponibile în industrie și poate fi folosită pentru a efectua numeroase operațiuni. Unele dintre acesteaPrimabet mobile app sunt;

 • Înregistrarea și verificarea unui cont de utilizator
 • Rezervați și jucați pariurile
 • Efectuați depuneri rapide în contul jucătorului
 • Efectuați retrageri instantanee din portofelul casei de pariuri
 • Luați parte la promoții și multe altele

Aplicația mobilă este portabilă și pune la dispoziția dumneavoastră cele mai bune oferte pentru pariuri sportive. Funcționează perfect, fără lag-uri, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure din plin de sporturile lor preferate.

Pariuri Live

Pe lângă pariurile pre-meci și pariurile pe câștigător, Primabet le oferă utilizatorilor din România și posibilitatea de a paria pe evenimente care au loc în direct. Acest lucru se numește Pariuri Live. E o soluție utilă pentru pariorii ce caută o cale rapidă de a obține câștiguri din meciuri aflate deja în desfășurare, fără a trebui să aștepte o perioadă lungă de timp. Un aspect uimitor al modului IN-PLAY de la Primabet este faptul că acesta acoperă o gamă largă de evenimente live. În partea de sus a aplicației mobile, veți găsi o secțiune special rezervată pentru această variantă.

Printre evenimentele live se numără; fotbal, tenis, tenis de masă, volei, sporturi electronice (DOTA 2), hochei și multe altele. Fanii primesc cote live pe măsură ce jocul avansează în timp real, permițându-le să plaseze pariuri mai mari pentru câștiguri substanțiale.

Sumele câștigate din pariuri live pot fi retrase imediat în secțiunea Casă.

Cum să obțineți un Bonus?

De asemenea, Prima bet app le oferă jucătorilor posibilitatea de a revendica recompense, la fel cu pe versiunea desktop. Utilizatorii pot obține pe versiunea mobilă Bonusuri de Bun Venit, Pariuri Gratuite și multe altele. Multe dintre aceste oferte vin cu anumiți termeni și condiții care ar putea include data de expirare, cotele de joc, suma minimă de depunere și multe altele. Înainte de a revendica oricare dintre aceste oferte de bonus, utilizatorii ar trebui să se asigure că cunosc și se simt confortabil cu termenii și condițiile casei de pariuri pentru astfel de promoții.

Unele bonusuri pe care le puteți revendica la Primabet sunt:

 • Prima depunere: 20% pariu gratuit Fără Risc până la 200 RON + 200% Bonus Hunting până la 5000 RON
 • A doua depunere: 15% pariu gratuit OnlyWin până la 150 RON + 25% Bonus Express
 • A treia depunere: 20% OnlyWin pariu gratuit până la 200 RON + 100% Vânătoare până la 1000 RON
 • A patra depunere: 15% pariu gratuit AllWin până la 100 RON + pariu gratuit AllWin de 50 RON la o depunere de 500+ RON

Siguranță și Securitate

Pariorii din România nu au motive să își facă griji în legătură cu siguranța informațiilor și a datelor cu caracter personal. Operatorii aplicației mobile Primabet sunt un brand renumit cu o reputație bună pentru că oferă unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive din întreaga lume. De asemenea, acreditarea prestigioasă de care dispun ajută la eliminarea oricăror frici legate de legitimitatea casei de pariuri.

Mai mult, pentru a garanta păstrarea în siguranță a datelor și informațiilor clienților se utilizează ultimele protocoale de criptare de pe piață. Astfel, protejând platforma de ghearele hackerilor și ale escrocilor.

Furnizori