Căutare
Autentificare Înregistrare

Joc responsabil la Primabet Betting în România

La Primabet Betting, ne angajăm să promovăm practici responsabile de joc și să asigurăm bunăstarea clienților noștri din România. Recunoaștem faptul că jocurile de noroc ar trebui să fie o formă de divertisment și ne străduim să creăm un mediu sigur și plăcut pentru toți jucătorii noștri.

Măsurile noastre pentru joc responsabil

Verificarea vârstei

Aplicăm cu strictețe cerința de vârstă minimă de 18 ani pentru toți clienții noștri. Utilizăm proceduri solide de verificare a vârstei pentru a ne asigura că persoanele minore nu pot accesa platforma noastră.

Opțiuni de autoexcludere

Înțelegem că unii jucători pot avea nevoie de o pauză de la jocurile de noroc. Oferim instrumente de autoexcludere care permit persoanelor să se excludă temporar sau permanent de pe platforma noastră. Aceste opțiuni pot fi accesate prin intermediul site-ului nostru sau contactând echipa noastră de suport pentru clienți.

Limite de depunere

Oferim jucătorilor noștri posibilitatea de a seta limite personale de depunere pentru a controla cheltuielile lor de joc. Această funcționalitate permite jucătorilor să rămână în limitele lor financiare și să practice o gestionare responsabilă a banilor.

Limite de timp și sesiune

Încurajăm jucătorii să monitorizeze și să controleze timpul petrecut pe platforma noastră. Oferim instrumente care permit utilizatorilor să stabilească limite de timp și sesiune, asigurându-se că iau pauze regulate și mențin un echilibru sănătos între jocurile de noroc și alte activități.

Informații și resurse

Oferim informații cuprinzătoare despre jocul responsabil, inclusiv materiale educative și linkuri către organizații care oferă suport și asistență pentru probleme legate de jocurile de noroc. Încurajăm jucătorii să se educe cu privire la riscurile potențiale asociate jocurilor de noroc și să caute ajutor în cazul în care este necesar.

Formarea personalului

Membrii echipei noastre urmează instruiri regulate pentru a recunoaște semnele jocului compulsiv și pentru a înțelege cum să ajute clienții care pot întâmpina dificultăți. Sunt instruiți

Furnizori