Căutare
Autentificare Înregistrare

Politica de Confidențialitate la Primabet Betting

La Primabet, ne angajăm să protejăm confidențialitatea dumneavoastră și să asigurăm securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Această Politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dumneavoastră personale atunci când utilizați site-ul nostru web și serviciile noastre.

Informațiile pe care le colectăm

Putem colecta informații personale de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați un cont, faceți o depunere, plasați o pariere sau utilizați orice alt serviciu de pe site-ul nostru web. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon și informații de plată. Putem colecta, de asemenea, informații despre utilizarea site-ului nostru web, cum ar fi paginile pe care le vizitați și pariurile pe care le plasați.

Folosirea informațiilor dumneavoastră

Utilizăm informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a procesa tranzacțiile dumneavoastră și pentru a îmbunătăți site-ul nostru web și serviciile noastre. Putem, de asemenea, utiliza informațiile dumneavoastră pentru a vă comunica despre promoții și alte oferte care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră. Nu vom vinde sau închiria informațiile dumneavoastră personale către terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră.

Divulgarea informațiilor dumneavoastră

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale către terțe părți în anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când este necesar pentru a vă oferi serviciile noastre. Putem, de asemenea, dezvălui informațiile dumneavoastră către afiliații noștri, furnizorii de servicii și alte terțe părți care ne ajută să operăm site-ul nostru web și serviciile noastre. Aceste terțe părți sunt obligate de acorduri de confidențialitate și nu sunt autorizate să utilizeze informațiile dumneavoastră personale în alte scopuri decât pentru a ne furniza servicii.

Securitatea informațiilor dumneavoastră

Luăm în serios securitatea informațiilor dvs. personale și folosim o varietate de tehnologii și proceduri de securitate pentru a vă proteja informațiile împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. De asemenea, folosim conexiuni securizate atunci când accesați site-ul nostru web și când efectuați tranzacții cu noi.

Cookie-uri și alte tehnologii de urmărire

Este posibil să folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web, cum ar fi paginile pe care le vizitați și pariurile pe care le plasați. Aceste informații ne ajută să ne îmbunătățim site-ul și serviciile și să vă oferim o experiență de utilizare mai bună.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a accesa și de a corecta informațiile dvs. personale, precum și de a ne solicita să vă ștergem informațiile personale. De asemenea, puteți să vă opuneți prelucrării informațiilor dvs. personale sau să ne solicitați să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Este posibil să actualizăm sau să revizuim această Politică de confidențialitate din când în când și vă vom notifica orice modificare. Este responsabilitatea dvs. să analizați și să înțelegeți aceste modificări.

Furnizori