Căutare
Autentificare Înregistrare

Primabet Online Betting Bonus Oferte De Pariuri În Limba Română

Îți place să pariezi, și cauți o platformă de pariuri online de încredere? Ei bine, Primabet e cel mai bun loc unde poți paria în România. Platforma e plină de avantaje, dar cel mai mult se distinge prin oferte promoționale și bonusuri avantajoase. Ofertele presupun — fie un pariu gratuit, cashback sau bonus la depunere.

Mai jos vom discuta despre promoțiile și ofertele speciale de pe această platformă. De asemenea, îți vom prezenta cerințele pentru a obține aceste bonusuri și care-s avantajele atunci când le obții.

CASHBACK ZILNIC!

Mai mult
MULTI-BET!

Mai mult
SE ÎNTORC MIZELE!

Mai mult
DROPS & WINS!

Mai mult

Bonusuri Primabet și Beneficii

Ofertele de aici sunt atât pentru clienții noi, cât și pentru cei vechi. Jucătorii noi profită de mai multe surprize atunci când se alătură, pe când cei vechi se pot bucura de oferte care să-i motiveze să revină.Primabet bonus

Pariorii se pot bucura de următoarele beneficii:

  • Bonusuri de Bun Venit
  • Pariu gratuit la înregistrare
  • Combo Booster (Pariu Multiplu)

Cu toate că această platformă nu oferă pariu gratuit fără depunere, nu te vei simți frustrat din această cauză. Pentru că sunt o grămadă de alte oferte de bonusuri care vor compensa acest lucru, și care te vor ține în priză.

Bonusuri de bun venit la Prima Bet

Odată cu înscrierea pe această platformă de pariuri sportive, deveniți eligibil pentru a primi un bonus. Exact ca orice altă casă de pariuri, compania oferă un bonus de bun venit generos noilor săi utilizatori. Însă, Prima Bet aduce lucrurile la un nou nivel, oferind bonusul de bun venit la primele patru depuneri. Țineți cont și de faptul că suma minimă pentru a revendica oricare dintre aceste oferte este de 20 RON. Maj jos vei găsi structura ofertei de bun venit:

  • Prima Depunere: 20% Pariu gratuit Fără Risc până la 200 RON + 200% Bonus de Vânătoare până la 5000 RON
  • A Doua Depunere: 15% Pariu gratuit OnlyWin până la 150 RON + 25% Bonus Express
  • A Treia Depunere: 20% Pariu gratuit OnlyWin până la 200 RON + 100% Vânătoare de bonus 1000 RON
  • A Patra Depunere: 15% Pariu gratuit AllWin până la 100 RON + 50 RON Pariu Gratuit AllWin de 500 + depunere RON

Combo Booster

Combo boost-urile sunt pariuri speciale constând în plasarea mai multor pariuri pe un singur bilet de pariuri. Aceste promoții sunt valabile pentru sporturi precum fotbal, baschet, tenis și eSport. Acestă ofertă se aplică tuturor jucătorilor care îndeplinesc condițiile pentru a primi un bonus. Combo Boost-ul permite unui jucător să îmbine mai multe pariuri în unul singur mare, în loc să facă mai multe pariuri individuale.

Această ofertă vine cu avantajul de a crește câștigul din cota pariului. Drept exemplu, un rând de pariuri individuale care ar fi plătit 40 RON împreună va plăti în schimb până la 50 RON cu ajutorul unui combo boost.

Bineînțeles, beneficiile de acest gen nu sunt fără riscuri. Atunci când un pariu individual este pierdut, aceasta afectează câștigul în general. Ceea ce ar putea face ca pariul multiplu să plătească doar 5% din valoarea sa inițială sau chiar deloc.

Prin urmare, este o ofertă care crește suplimentar câștigurile pe care un parior le poate obține în urma unui pariu reușit. Procentul de creștere (Boost-ul) pe care un jucător îl poate obține de la acest bonus Prima Bet depinde de numărul de pariuri din pariul său combo.

Mai jos este un tabel cu beneficiile pe care pariorii le pot obține cu această ofertă de bonus:

Număr de Pariuri pe Bilet Procentul de Bonus
2–5 pariuri 3%
6 pariuri 4%
7 pariuri 5%
8–9 pariuri 8%
10–12 pariuri 10%
13–14 pariuri 11%
15–16 pariuri 13%
17–18 pariuri 14%
19–20 pariuri 15%
21 pariuri 17%
22 pariuri 19%
23 pariuri 21%
24 pariuri 22%

Pariuri Gratuite

Pariurile gratuite sunt una dintre ofertele unice de la Prima Bet. Pariorii din România pot utiliza aceste pariuri gratuite pentru a paria pe jocuri după înregistrare, fără a face o depunere. Mai mult decât atât, poți retrage toate câștigurile dobândite din pariu gratuit la înregistrare sau să le reinvestești înapoi în contul tău.

Primabet Bonus code

Utilizatorii noi pot beneficia de pariuri gratuite în anumite etape de pariere pe platformă. Pentru a putea beneficia de ele, jucătorii trebuie să facă o depunere minimă de 10 RON și să parieze pe jocuri cu o cotă minimă de 1,3. Pariul gratuit OnlyWin va fi disponibil doar după a 4-lea, a 7-lea, a 10-lea, a 15-lea, a 20-lea și a 35-lea pariu. După care, pariorii pot obține un pariu gratuit fără risc, mai mult, casa de pariuri dovedește a fi într-adevăr generoasă, și oferă utilizatorilor, de asemenea, după a 50-lea pariu, un pariu gratuit AllWin. Este important de reținut pentru clienți că freespins AllWin și OnlyWin pot fi pierdute în cazul în care se face un pariu individual.

Unui client vechi îi e mai ușor să primească recompense de la Prima Bet online decât unui jucător nou. Administratorul de cont acordă recompensa în funcție de activitatea de joc pe contul clientului. Așadar, pentru a nu rata această șansă, jucătorii trebuie să se asigure că adresa lor de e-mail este conectată la contul lor pe platforma de pariuri sportive. Acest lucru este pentru a putea primi e-mailuri de notificare atunci când opțiunea de pariu gratuit este activă. Pentru a o obține, deținătorul contului trebuie să activeze oferta la fereastra de recompense și să parieze pe jocuri cu o cotă minimă de 1,3.

Programul de recompense de la Primabet este unul generos, dar vine cu anumiți termeni și condiții. Pentru a beneficia la maximum de ofertă, jucătorii trebuie să cunoască acești termeni.

Alte Oferte Promoționale

Pe lângă bonusurile Primabet, mai sunt și alte beneficii de care se poate bucura un parior pe această platformă. Deși acestea nu sunt bonusuri, ele pot spori șansele de câștig ale unui jucător și pot face jocul mai distractiv. Ofertele promoționale pe care le poți găsi pe această platformă sunt prezentate mai jos:

Primabet Free Bet

Retragere Instant

Toate pariurile la o casă de pariuri sportive sunt irevocabile, ceea ce înseamnă că nu le poți anula după ce le-ai făcut. Prin urmare, dacă te trezești că ai făcut o greșeală la un moment dat, va trebui să te împaci cu acest gând.

Totuși, Prima Bet le dă pariorilor ocazia de a evita astfel de situații prin funcția „Retragere Instant”. Această funcție dă pariorilor posibilitatea de a retrage un pariu multiplu chiar și atunci când unele pariuri se află în desfășurare.

Pentru a încasa pariul multiplu e nevoie ca măcar un pariu de pe bilet să fie finalizat. Deși retragerea instant este o ofertă utilă, aceasta poate fi folosită doar pentru pariurile multiple. Deci, oferta nu poate fi utilizată pentru un pariu clasic.

Miză Returnată

Cea mai mare slăbiciune a pariurilor multiple este că, pentru a beneficia de avantajele acestora din plin, e nevoie ca toate pariurile trebuie să fie câștigătoare. Astfel, un singur pariu nereușit poate anula toate pariurile câștigătoare din cadrul unui pariu multiplu. Oferta de returnare a mizei remediază această slăbiciune, prin faptul că le permite pariorilor să recupereze un pariu multiplu care are doar un singur pariu necâștigător.

Jucătorii pot beneficia de această ofertă dacă plasează un pariu multiplu cu 7 sau mai multe pariuri. Fiecare pariu de pe bilet trebuie să vină cu cote nu mai mici de 1.3. Această ofertă le permite pariorilor să își recupereze miza inițială în cazul în care toate pariurile de pe bilet, cu excepția unuia, sunt câștigătoare.

În ciuda faptului că oferta de returnare a mizelor este una extraordinară, decomandată aceasta e disponibilă doar la casele de pariuri Primabet. Prin urmare, pariorii nu pot accesa această ofertă de pe platformă.

Furnizori